Rouwmaaltijden

Rouwmaaltijden

Broodjesmaaltijd

Koffietafel 

Koffietafel STANDAARD (geplaatst op tafel)

  • 2 pistolets pp
  • 1 sandwich pp
  • Beleg op tafel: kaas, ham, vleesbrood en salami
  • 1 koffiekoek pp
  • Koffie en thee à volonté 
    (andere dranken in supplement)

Prijs per persoon: 13,50 €

Supplementair:

  • Taart: 2,50 € pp
  • Rozijnenbrood : 1,50 €/pp
  • Suikerbrood: 1,50 €/pp
  • Soep: 2,50 €/pp

Diner

Diner met bediening aan tafel 

MENU 1

Dagsoep

Varkenshaasje – archiduc met kroketjes en warme groentjes 

Tiramisu

Prijs per persoon: € 26,00


MENU 2

Salade van grijze garnaaltjes

Kipfilet met graanmosterd,
gestoofd witloof en jonge worteltjes, aardappelpuree

Appeltaart met crème anglaise

Prijs per persoon: € 30,00
 

MENU 3

Gandaham met Gallia-meloen en honingdressing

Parelhoenfilet met muskaatdruifjes,
amandelkroketjes en provençaalse tomaat

Brusselse wafel met vers fruit en ijs

Prijs per persoon: € 32,00


MENU 4

Broccoliroomsoep met tomatenblokjes

Carrousel van Mechelse koekoek,
Horstbiersaus en spinazieflan

Duet van witte en bruine chocolademousse met kletskoppen

Prijs per persoon: € 32,00


MENU 5

Gevulde zalmfilet met fijne groentjes 
en mousselinesaus

Gebraiseerd lendestuk met 3-pepersaus,
aardappelgratin en seizoengroentjes

Amandeltulp met chocolade, walnootijs
en perenadvocaat

Prijs per persoon: € 36,00


MENU 6

Tonnetje van gerookte zalm en zeebaars,
Tomaat en basilicum

Gebakken kalfsrug met gateau van groentjes,
primeurs en portosaus

Hagelandse ijsbeker met bessen

Prijs per persoon: € 42,00


MENU 7

Terrine van kalfszwezerik met mierikswortel

Bouillon van duifjes en tuinkersravioli

Kabeljauwhaasje met kruidenpuree,
Graanmosterdsausje en kruidenkorstje

Pannenkoekenbuffet met marmelades en suikers,
Vanille-ijs en fruitsla

Prijs per persoon: € 42,00

MENU 8

Salade van kreeft met mango en Sevrugakaviaar

Gevulde courgettebloem met tongreepjes en romig kruidensausje

Lamskroon met rozemarijn, primeurgroentjes
en Parijse champignons

Foret noire gebakje met rode vruchten en honingsaus

Prijs per persoon: € 58,00

Recepties

1. DRINK van 30 minuten

Witte en rode wijn
Fruitsap
Horstbier
1 warm of koud hapje 
Prijs per persoon: € 7,50

2. RECEPTIE van 1u

Witte en rode wijn
Fruitsap
Horstbier
2 warme en 2 koude hapjes 
Prijs per persoon: € 14,00

3. RECEPTIE van 1,5u

Witte en rode wijn
Fruitsap
Horstbier
3 warme en 3 koude hapjes 
Prijs per persoon: € 22,00

4. RECEPTIE van 2u

Witte en rode wijn
Fruitsap
Horstbier
5 warme en 5 koude hapjes 
Prijs per persoon: € 27,00


Keuze hapjes:

  • Bavarois van zalm en heilbot met Sevrugakaviaar (koud)
  • Koude crudités groentjes met dipsausje (koud)
  • Bladerdeeggebakje met rundsgehakt en pistache (warm)
  • Artisanaal kaaskroketje (warm)
  • Artisanaal garnaalkroketje (warm)
  • Koningsscampi met risotto en mangodressing (koud)
  • Quiche lorraine (warm)
  • Mini pizza Napolitane (warm)
  • Lamskroontje met seizoenstamppot en portodragonsausje
    (warm – suppl. € 1,00 pp)
  • Mini loempia van eend met zoet-zure dip (warm)
  • Mousse van Breugelham met portogelei (koud)
  • Carpaccio van Belgisch Blauw met limoenkoriander 
    (koud – suppl. € 1,00 pp)
  • Carpaccio van zalm en St.Jacobsvrucht en bieslook (koud – suppl. € 1,00 pp)
  • Rundsstoverij met Horstbier en croûte (warm)
  • Seizoensoepje (warm)

 
Extra dranken in supplement te verkrijgen tijdens de receptie:

  • Cava (Tempus Brut Reserva) € 24,00/fles
  • Crémant (Crémant d’Alsace) € 25,00/fles
  • Champagne van ’t huis (Carlin brut) € 50,00/fles
  • Champagne Laurent Perrier € 65,00/fles
  • Sherry (Sandeman) € 30,00/fles
  • Rosé wijn (La Grande Barde St.Emillion) € 22,00/fles
  • Porto wit/rood (Sandeman) € 30,00/fles
  • Coca-cola, Coca-cola Light € 6,50/liter
  • Water (bruis en plat) € 6,00/liter

Warme buffetten

1. HAGELANDS warm buffet

Voorgerecht: Hagelandse vissoep met bieslookroom
OF
Vismozaïek met fijne tuinsalades en waterkersroomsausje

Warm buffet: Konijn met Gildebiersaus en pruimen
Haantje in rode wijnsaus
Kalkoen op Nele’s wijze
Warme seizoengroenten
Appelcompote en wijnpeertjes
Aardappelgratin
Boerenbrood

Desserten: Roomrijst met saffraan
Verse fruitsla
Mokkaflan met slagroom
Chocoladeschuim
Schotel met Belgische kazen

Prijs per persoon: € 50,00

 

2. BREUGELbuffet

Waterzooi van vissoorten en fijne groenten
Haantje in rode wijnsaus
Kalkoen op Nele’s wijze
Lamsworstjes met gestoofde groenten
Gemarineerd gebraad in Gildebiersaus
Fruitgarnituren
Warme seizoengroenten
Aardappelgratin en boerenbrood

Prijs per persoon: € 42,00

 

3. REGIONAAL buffet

Soep naar keuze bediend aan tafel
Zalm met trappistbiersausje
Lot met prei
Paling in ’t groen
Konijn met mosterdsaus en groenten
Lamsboutjes met bospaddestoelen
Fruitgarnituren
Warme seizoengroenten
Gevulde aardappel met kruidenpuree
Aardappelgratin en boerenbrood

Prijs per persoon: € 43,50

Warm en koud buffet

Koud – VIS:

Versierde roze zalm
Gerookte forelfilet met mierikswortelsaus
Tomaat met grijze garnalen
Terrine van lot, paling en zalm

Koud – VLEES:

Praagse ham in de klem
Wildpastei van ’t huis
Gevulde eend met sinaasappelgarnituur
Gebraad met gevulde appeltjes
Rosbief “à la Russe”

Warm:

Panaché van vis à la nage
Paling in ’t groen
Kalkoen op Nele’s wijze
Lamskoteletjes met seizoengroenten
Haantje in rode wijnsaus
Aardappelgratin

Salades & Groenten:

Koud: 
Wortelsalade met dragon
Seldersla met appeltjes en noten
Komkommersla met komijnzaadjes
Tomatensla met zure roomsaus
Asperges

Warm: 
Kersen in wijnsaus
Wijnpeertjes & appelcompote
Bloemkool in lichte currysaus
Gebakken witloof
Aardappelgratin


Brabantse broodgarnituren

Sauzen: cocktail, tartare, kruiden en mayonaise


Prijs per persoon: € 49,50

Volgens het aantal personen en het seizoen zullen wij het assortiment van de gerechten aanpassen.

Koude buffetten

1. Koud Buffet A: Tomaat met grijze garnalen

Gevulde eitjes met krab
Gevulde eitjes met ansjovis
Versierde tonijnschotel
Jonge Hollandse haring met kruidenroom
Zalmsalade met grote garnalen
Kipgarnituur
Hespenrolletjes met asperges
Gebraad en rosbief versierd
Rundstong in portogelei
Pastei van ’t huis
Hongaarse vleessalade
Wortelsla – seldersla – tomatensla in vinaigrettesaus – komkommersla met dille – Weense salade – Risotto Milanese 
Sauzen: tartaresaus – cocktailsaus – kruidensaus
Broodgarnituren en boter

Prijs per persoon: € 32,00


2. Koud Buffet B: Versierde roze zalm

Tomaat met grijze garnalen
Keuze van gevulde eitjes
Rivierkreeftjes “pièce monté”
Haringfilets op Zweedse wijze
Zeevruchtencocktail in schelpen
Forelfilets met asperges
Terrine van tong,lot en zalmreepjes
Gevuld speenvarken
Kwartels in hun nestje
Wildpastei van ’t huis
Praagse ham met meloen
Gebraad met gevulde appeltjes
Lamsbout en rosbief met seizoensgroenten
Wortelsla met dragon – komkommersla – aardappelsla
Asperges met roomazijnsaus
Tomatensla – groene boontjes
Palmhart met cocktailsaus
Rode biet op Duitse wijze
Sauzen: tartaresaus – cocktailsaus – kruidensaus
Broodgarnituren en boter

Prijs per persoon: € 42,00

3. Koud buffet C: Roze zalm “en belle vue”

Forelfilets gevuld met kruidenpastei
Tomaat met grijze garnalen
Gemarineerde haringfilets
Keuze gevulde eitjes
Gerookte zalm, heilbot en mierikswortel
Toren rivierkreeftjes
Gateau van gevulde tongreepjes en krab
Bavarois van kreeft
Fantasie van zeevruchten en exotisch fruit

Lamsbout en koteletjes met groentemandjes
Praagse ham in porto gegaard
Parmaham met cavaillon meloen
Gevulde eend met sinaasappel
Gevogelteparfait met ganzenlever en appeltjes
Rundsfilet in korstdeeg
Gevuld gebraad “Keizer Karel”
Ossetong en kipfilet op Hawaïaanse wijze

Wortelsla – seldersla – komkommersla – tomaatjes – groene boontjes – asperges – Weense salade – aardappelsla – Mechelse bloemkool met currysaus – Griekse champignons
Sauzen: Cocktailsaus – kaviaarroomsaus – kruidensaus
Brabantse broodsoorten

Prijs per persoon: € 47,00



Volgens het aantal personen en het seizoen zullen wij het assortiment van de gerechten aanpassen.

4-uurtje

VOORSTEL 1:

Drankenbuffet met koffie, thee en water (bruis & plat)
Assortiment taarten (2 stukken pp.) en cake

Tijdsduur: 1,5u

Prijs per persoon: € 10,00


VOORSTEL 2:

Drankenbuffet met koffie, thee, water, huiswijn (rood/wit) en Horstbier
Assortiment dessertjes: 4 soorten dessertjes in glaasjes, patisseriegebakjes, 
Fruitsla en pannenkoekenbuffetje

Tijdsduur: 1,5u

Prijs per persoon: € 15,00

Extra dranken in supplement te verkrijgen:

  • Cava (Tempus Brut Reserva) € 24,00/fles
  • Crémant (Crémant d’Alsace) € 25,00/fles
  • Champagne van ’t huis (Carlin brut) € 50,00/fles
  • Champagne Laurent Perrier € 65,00/fles
  • Rosé wijn (La Grande Barde St.Emillion) € 22,00/fles
  • Rode wijn (Château La Petite Barde St.Emillion) 
    € 22,00/fles
  • Witte wijn (Cave St.Christophe) € 17,50/fles
  • Coca-cola, Coca-cola Light € 6,50/liter
  • Appelsap of sinaasappelsap € 7,00/liter
  • Kurkrecht op zelf meegebrachte dranken € 7,50

Lunchmenu

Soep – hoofdgerecht – dessert:

18,00 €/pp

Brunch

Idem als Ontbijt DELUXE met aanvulling van :

  • Aperitief: Cava of fruitsap
     
  • Koud buffet met:
    Gepocheerde en versierde zalm
    Gerookte vissoorten
    Tomaat garnaaltjes
    Opgevulde perzikjes en eitjes
    Uitgebreide saladebar
     
  • Soep onder buffetvorm
     
  • Warm buffet met: 
    2 warme visgerechten
    2 warme vleesgerechten
    Warme seizoensgroenten
    Warm aardappelgerecht
     
  • Assortiment dessertjes: 
    chocoladeschuim (wit & bruin), tiramisu, taart en ijs
     
  • Koffie en thee, chocolademelk (warm & koud), water, fruitsap, appelsap, witte en rode wijn, multivitaminen-sap
    (andere dranken in supplement)

Dranken niet vermeld in het voorstel zijn in supplement verkrijgbaar.


Tijdsduur: 3uur

Prijs per persoon: € 40,00

Ontbijtbuffet

1. Ontbijtbuffet STANDAARD
    (onder buffetvorm opgesteld)

  • Assortiment brood (wit, breekbrood en grijs)
  • Beleg:
    hagelslag, chocopasta, confituurpotjes, speculoospasta, kaas, ham, salami en surimi vissalade
  • Mini koffiekoekjes
  • Fruitsla
  • Yoghurt
  • Koffie, thee, warme chocolademelk en fruitsap
    (andere dranken in supplement)

Prijs per persoon: € 20,00
 

2. Ontbijtbuffet DELUXE (onder buffetvorm opgesteld)

  • Assortiment brood (wit, breekbrood, waldkorn, multigranen, notenbrood, Frans brood, suiker- en rozijnenbrood)
  • Beleg: hagelslag, chocopasta, confituur, speculoospasta, kaas,ham, Gandaham, vleessalade, salami, huisbereide américain, krabsalade, gerookte zalm en h eilbot
  • Assortiment koffiekoekjes
  • Fruitsla
  • Yoghurt (2 soorten)
  • Assortiment ontbijtgranen
  • Saladebar
  • Ter plaatse gebakken spiegeleitjes
  • Ontbijtspek en worstjes
  • Koffie, thee, chocolademelk (warm en koud),water, fruitsap, appelsap, multivitaminen-sap (andere dranken in supplement)

Prijs per persoon: € 25,00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x