Hofheide

De visie van Hofheide - Iedereen is belangrijk

Besteden wij belangrijke aandacht aan belangrijke personen die hun laatste rustplaats, crematie, plechtigheid, rouwmaaltijd in Hofheide laten doorgaan?

Ja.

En wie zijn die belangrijke personen dan voor Hofheide?

Belangrijke personen, dat bent u allemaal voor ons.

Dat zijn de 2.146 families en hun begrafenisondernemer waarvan we de eerste zeven maanden van 2015 het vertrouwen hebben gekregen, die hun belangrijkste familielid aan Hofheide hebben toevertrouwd voor een crematie. 

Dat zijn de 350 families waarvoor we een plechtigheid mochten verzorgen voor de belangrijkste persoon waarvan zijn op dat ogenblik afscheid namen, hun familielid, een goede vriend, een kennis.

Dat zijn de talrijke families waarvan we het vertrouwen kregen om hun geliefde toe te vertrouwen aan de begraafplaats Hofheide, de strooiweide, het columbarium, de urnenkelder, het begraafbos, de sterretjesweide, een belangrijke plaats midden in de natuur voor de belangrijkste persoon in het leven van de familie, waar afscheid van werd genomen.

Dat zijn de families waarvan we het vertrouwen kregen om onze dienstverlening te vervolledigen met een mooie rouwmaaltijd.

Dit is dus de visie van Hofheide, waarin wij onomwonden zeggen:

U allen, die Hofheide heeft uitgekozen, U, families en begrafenisondernemers, dat zijn voor ons op elk ogenblik de meest belangrijkste personen waarvoor wij – het Hofheide team – graag dagelijks klaar staan. Dienstbaarheid naar U toe, daar blijven wij het elke dag voor doen. Met een lach en een traan, en vooral met ons hart.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x