Missie en visieMissie

IGS Hofheide werd opgericht door 28 gemeenten van het arrondissement Leuven samen met de Provincie Vlaams-Brabant.

Domein Hofheide biedt de mogelijkheid om in alle rust en sereniteit op een persoonlijke manier afscheid te nemen van een overledene.  In de uitzonderlijke omgeving die naadloos overgaat in een eenvoudige en toch imposante architectuur, bieden wij een dienstverlening aan op gebied van crematies, afscheidsplechtigheden, begraafplaats en rouwmaaltijden.

Kernwaarden

•    Samenwerking:

Hofheide wil samen met gemeenten en uitvaartondernemers een maatschappelijke rol opnemen om nabestaanden een uniek afscheidsmoment te bieden.

•    Sereniteit en discretie:

zijn kernwaarden van onze medewerkers welke deze zowel op de werkvloer als erbuiten nastreven. 

•    Respect en neutraliteit:

Wij staan open voor iedereen en willen de nabestaanden ontzorgen en bijstaan bij het organiseren van een persoonlijk afscheidsmoment ongeacht ieders overtuiging of achtergrond.  

•    Betrouwbaar: 

We zorgen ervoor dat we gemaakte afspraken nakomen en anticiperen op mogelijke wensen en behoeften van de uitvaartondernemers en nabestaanden.

•    Innoverend en duurzaam:

Hofheide wil blijvend innoverend zijn in de keuze van nieuwe technieken en kiest voor een zo ecologisch mogelijke uitvoering van haar activiteiten, met het oog op een harmonische interactie tussen techniek en omgeving.

Visie

Hofheide wil een kwaliteitsvolle dienstverlening aanbieden die afgestemd is op de regiobehoeften, de wensen van uitvaartondernemers en nabestaanden, dit conform de regelgeving op gebied van milieu en klimaat, rekening houdend met de omgeving.

Hofheide wil een vooruitstrevende rol opnemen inzake het totale gegeven van lijkbezorging, afscheid en herdenking.  

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x